Gymmet


Välkommen till Elless Gym
Gymmet vi startade i klubbhuset efter bandyn lades ned har blivit en riktig folkrörelse. Hos oss kan du komma och träna när det passar dig, mellan kl. 06.00-22.00 alla dagar i veckan. Du får din egen dörrtag när du betalt årskortet. Skillnaden mot de större gymmen är att du byter om och duschar hemma samt att utbudet av maskiner och redskap är mindre. Däremot är årsavgiften en bråkdel av vad många större gym tar.  Välkommen till Elless Gym! 
 
 
Utrustning
I konditionsrummet har vi löpband, crosstrainer, motionscykel, spinningcykel och roddmaskin. I styrkerummet har vi bänkpress, hantlar, kryssdrag, smithmaskin, magbänk och ryggbänk. Nu har vi också ett set med kettlebells från 4kg till 24kg samt tunga hantlar 12,5kg - 40kg. Nedan ser du vårt nya multigym med 4 stationer där två kan träna samtidigt. I ett tredje rum har vi lagt in en kampsportsmatta som man kan göra liggande övningar på. Vi har där också en boxsäck, medicinbollar i olika vikter, yogamattor m.m.

Årskort
I årskortet ingår medlemskap  i Elless IF. Du får också en egen dörrbricka/tag som gör att du har tillgång till gymmet alla dagar mellan kl. 06.00-22.00. Årskortet kostar endast 500kr. Avgiften betalas till Bg: 208-5231. Ange: "Gym" samt för och efternamn. Vid förlängning av gymkort ange taggnummer och namn. Om du känner att du inte vill förlänga är vi tacksamma om du lämnar tillbaka din tag  Tomas Axelsson som är taggansvarig.
Dörrbricka/tag erhålles efter betalning genom att kontakta Tomas A.  Åldersgräns för att träna på gymmet är minst 15 år.
Kontakt: Tomas Axelsson tel: 072-303 65 03
 
    
Vårt Multigym Abilica Express med fyra olika stationer och en oändlig massa övningar. 
 
 
 
 Vårt nya löpband med mängder av program. Gå, jogga, intervall- eller backträna, möjligheterna är många. Dessutom med inbyggd fläkt om du skulle bli för varm.
 
 
 
 
 
 
 » Skriv ut


Elless IF - Lyrestad-Sjötorps idrottsförening
Varvsvägen 27
542 66   Sjötorp
Sverige Org.nr: 866000-5953
Telefon: se styrelsen
Ett system från Devello Systemutveckling AB
Om cookies