Startsida


Välkommen till Elless IF:s hemsida!
De flesta som hört talas om Elless IF tänker på det anrika bandylaget. Som du kanske vet så har klubben sedan några år tillbaka inget bandylag längre men är ändå en aktiv förening med flera olika ben att stå på. Vi kommer fortfarande att spola upp is på bandybanan om vintrarna när vädret tillåter. Vi driver också minigolfbanan med lottförsäljning, tennisbanan, el-ljusspåret och vårt populära gym. Dessutom är vi med och arrangerar Drive-in bingon, Sjötorpsdagarna och Götakanalsimmet. Styrelsen har som mål att driva men också utveckla dessa verksamheter på ett bra sätt och vara en viktig del i Sjötorps föreningsliv. Nu finns vi även på Facebook!
Du kan stödja oss genom att bli medlem!
 Nu satsar vi rejält på vårt gym! Ett nytt löpband av hög kvalité samt ett multigym (bilden ovan) med fyra stationer och två viktmagasin. Välkommen som medlem i Elless Gym!
  

 
Lördagen den 22 augusti ordnades en nostalgiträff med gamla Elless-spelare i Sjötorps bygdegård. Det var lagen 1975/1976 och 1981/1982 som båda kvalade till allsvenskan. Samtalsämnena var många och stämningen god. Initiativtagare var Ola Hällsås, Rolf Andersson och Sten-Åke Karlsson.» Skriv ut


Elless IF - Lyrestad-Sjötorps idrottsförening
Varvsvägen 27
540 66   Sjötorp
Sverige Org.nr: 866000-5953
Telefon: 073-8174720, 073-6182322
Epostadress: info@elless.se
Ett system från Devello Systemutveckling AB
Om cookies